Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag, kär?


Vet du om att du helatiden besöker mig i mina tankar,
sedan kvällen du besökte mig i sängen

Och det är sant som jag sa,
att dina ögon är vackra

Men inget sug i magen,
ingen passion
Ingen brinnande längtan - bara vanlig kåthet

Nyförälskelse utan molnskor, finns det?

Men varför får jag dig inte ur huvudet?




Övriga genrer av Sara Se
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-01-04 21:50



Bookmark and Share


  yoyyo
gillar dig, du skrivet jäkligt bra
och denna är bra

Tycker nästan att de två sista raderna kan bort, hade varit snyggare avslut då.

men bra :)
2006-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Sara Se