Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kära pub-lik


tivoli roar mig inte
karuseller gör mig illamående
liksom clowner

cirkusföreställningar
i evighetsrepriser
år ut och år in
med samma aktörer
samma pub lik
i samma lokaler

numera rökfria

skockar och flockar
beroende av varandras bekräftelser
varvat med medhårs strykningar
över sjuka själars
komplexfyllda kroppar
jagar kött för natten
att sätta på

numera rökfritt
fettfritt

mekaniska dockor
hårt uppskruvade
på gränsen

numera rökfria
fettfria

vackert olyckliga




Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-07 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP