Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löftet


Jag ska lära mig att bli egoist

Tillfredställa mina behov
Påverka min omgivning till min favör
Sortera och gallra bort det som tar energi
Kontrollera omständigheter
Fatta beslut som gör mig till vinnare
Utvärdera slumpen

Endast saker jag finner nödvändiga
och till min fördel ska få hamna på mitt bord

Behålla det jag uppskattar
Behålla det som utvecklar mig
Behålla dem som hjälper mig

Jag ska välja ut mitt umgänge
De ska ha ett syfte för mig

De ska förstå att jag verkligen uppskattar
och värdesätter deras vänskap
Att de är speciella

Jag ska lära mig att bli egoist...




Fri vers av alfa VIP
Läst 402 gånger
Publicerad 2006-01-04 23:05



Bookmark and Share


  ia VIP
du verkar verkligen bli en bra egoist!!!
kanon bra...
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén