Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Jag är inte död
Jag är bara inte tillräckligt levande




Fri vers av ordskalv
Läst 316 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-08-08 13:40



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Känns igen..
Hemsk känsla.
2011-08-12
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv