Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Undertryckt och understruket


Vad det är och vad det har blivit

I en tid
som säger en annan
visar vägen
fast inte lika lätt

som förr
utan känslan
utan fördomar

de som kryper under
vårt skin, våra ben
till huvudet
och till en själ

tills den är så liten
förminskad av världen
utanför den egna
så krossad
så stark

men än så förvirrad
och än så liten
men den finns
utan att veta
utan att se

att den är mer
än den har blivit




Fri vers av Rumi
Läst 407 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-08 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rumi
Rumi