Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort om något viktigt


Något litet, något större

För varje ljus du placerar

börjar ett hjärta brinna




Fri vers av Rumi
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-08 21:03



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Fint.

Frågan är väl om ett nytt liv tänds, en kärlek börjar glöda eller om hjärtat brinner ihjäl.
2011-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Rumi
Rumi