Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet vill åter knoppas..

Sommaren går fort
hösten har sin tid
vintern rullar på
snart tar våren vid









mare













Fri vers av mare VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-08-18 11:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, vi får se fram emot nästa vår.
2011-08-21

  Larz Gustafsson VIP
Ja, ser redan fram emot den.
2011-08-18

    ej medlem längre
Hoppfullt!
2011-08-18

    ej medlem längre
Applåder för dessa ljusa rader!
2011-08-18

  Ninananonia VIP
Jag längtar redan till nästa sommar :)

Fint skrivet...
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP