Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden har vänt..

Vinden doftar förändring
grönskan haft sin tid
nu lämnar sommaren över
låter hösten ta vid








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-08-09 09:14



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Vinden har vänt och med sig har den en doft av höst. Behagligt skön text.
2011-08-15

  Maj-Lis VIP
Sommaren har gått fort...så gör även vintern
2011-08-14

  Bibbi VIP
Sommaren gick alltför fort tycker jag.
2011-08-12

  ULJO
Hösten är inte så dum den heller med sin friska luft och vackra färg.
2011-08-10

  Larz Gustafsson VIP
"Det är min tur nu, vinden har vänt" (Petter)

Det är sant. "The wind of changes" (Scorpions) doftar verkligen förändring. Mustigt. Fruktigt. Men även ett stråk av död.
2011-08-09

    ej medlem längre
Stafettbyte på hög nivå
2011-08-09

  Lars E Jönsson
Hösten är härliga färger
2011-08-09

  Quasimodo
En välsmakande höstfrukt!
2011-08-09

    ej medlem längre
Skönt det med..!
2011-08-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP