Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

loppisfynd


se mig som ett fynd
en raritet
i ett exemplar

se på mig
med kärlek och respekt

rör mig
med förundran och nyfikenhet

köp mig
med tillit och öppet sinne

behåll mig
även om jag går sönder




Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-09 10:57



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
underbar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-08-09

  lodjuret/seglare VIP
Köpa en människa går väl ändå inte? Men lösa ut går, så då får det bli så. Det är roligt att läsa en text skriven i metaforer, bildspråk. Också det är ett slags klarspråk för envar presumtiv läsare att ta in.
2011-08-09

  Lili Samuelsson VIP
mm, unika är vi var och en för sig
gillar det här
2011-08-09
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP