Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
08-08-2011 Måndag. Usch, vad jag kan må dåligt.


Sorgens tankar

Om detta är de goda dagarna,
hur djupt är då inte helvetet.

Om världen ska vara så härlig,
hur farlig är då inte himlen.

Om detta är sanningen,
hur hemsk är då inte lögnen.

Om jag ändå kunde
förlora mig i fantasier,
istället för att leva
på sorger.

Ännu en depression.

Jaha...

Var den tvungen
att vara verklig?




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-09 11:23



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vissa dagar är väl bara så.... du beskriver det tunga väldigt fint, ända från de två första raderna
2011-08-20

  thyra
Bra att kunna skriva så berörande om detta gissel. Bokmärks!
2011-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP