Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansar iväg till livets musik.

Vännen, gör inte såhär mot mig.
Säger en sak, gör en annan.
Tror du verkligen att jag är så blåögd?
Vilken förnedring.

Vore det inte jag, vore det någon annan.
Stackars arma flicka, som blir ditt nästa offer.
Skoningslös är du, brutalare får man leta efter.
Har du aldrig lärt dig, att vara rädd om flickors hjärtan?

Har du upplevt detta förut?
Har någon annan flicka lämnat dig, bara gått iväg?
Jag hoppas du lär dig, när du ser mig dansa bort.
Du är inte den enda som kan leka denna lek.

Visst, jag kommer sakna dig.
Lekfullheten som växte fram, när jag pratade med dig.
Men världen är full av människor.
Du må vara unik, men det är alla andra med.

Jag vill bli förälskad.
Jag vill bli förtrollad, falla hårdare än förut.
Visst, du var söt.
Men din lilla storm är över nu.

Jag dansar nu iväg, i mina slitna skor.
Dansar i takt till livets musik, hör du den?
Men var inte ledsen, min fina vän.
Jag skickar dig ett kort då och då.




Fri vers av desideratum
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-09 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

desideratum