Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det omöjliga värker


väntade inte att se dig
inte idag
inte imorgon
inte alls

du var nästan glömd
när dina ögon log
alldeles för nära mina

en blick
några ord
jag inte ens minns
och mötet var över

din rygg är vacker
när den brinner




Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-10 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP