Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade (dimman tätnar och lättar)


min säng är okysst
lakanen oskuld
min hud befriad från minnen

hjärtat slår
sin monotona visa
pumpar i skift

9 timmar produktion
6 timmar slow motion
7 timmar rutin
22
120 minuter rast
24
okänt antal timmar övertid
facket bryr sig inte i alla fall

du syns inte längre
hörs inte heller

min säng förblir jungfru
min kropp fredad
hjärnan på spa semester
själen på rymmen
i djupaste skog

i kvällsmörkrets fönsterspegel
stirrar en kvinna
vars ögon känns bekanta

allt medan
människor dör

dricker min mun en öl
och dräper med sin svada
den ynkliga martyren
som vaktar sin säng




Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-10 01:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP