Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

shit happens


trollade lite- mest på skoj
testade bara min förmåga
inte var det min mening
att det skulle bli en plåga

men-
med ditt huvud bak och fram
är du faktiskt riktigt snygg
du ser ditt blodiga arsel
och din röda hudlösa rygg




Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-10 01:29



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
titelförslag:

Shit happens
2011-08-10
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP