Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sonett till de ensamma


består ditt liv av enbart svarta dagar
och vakna nätter fyllda av demoner
känns tiden seg och längre än eoner
är livet något som du bara lagar?

som brister var minut och var sekund
ett mörker utan vändning, utan slut
när minsta motgång känns som antänt krut
behövs nog mer än skratt en liten stund

gå runt i cirkel blir så lätt en vana
att bryta vanans makt är tungt och hårt
men ta ett steg i taget eller två

försök att lämna allt som är så svårt
ta steget ut och vidga livets bana
lås upp ditt stängda hjärta, låt det slå!




Bunden vers (Sonett) av SpamPippiL VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-10 02:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
oh, imponerande lättsamma tycks mig dina sonetter. De visar inte alls spår på att betungas av den hårda form som stänger inne orden. Precis som det ska vara!
*Applåderar*
2011-12-08

  ULJO
Sund text att vakna till
2011-08-10

  Zelogath
Mycket vackert budskap
Något som de ensamma och sömnlösa kan falla tillbaka på
Sonetter är fina och roliga att skriva
Jag gillar denna, applåd för dig!
2011-08-10
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP