Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens vågor

Hettan från dagen hänger kvar
Vi dansar ensamma
Vi de ensamma

Gardiner i vinden
Ett öppet fönster mot gården
Nattens ljud är inkapslade

Tyg mot tyg
Hud mot hud

Månen målar rummet blått
Natten är ett öppet sår
Du lämnar mig hel varje gång

Efteråt, när jag försvunnit flyger du iväg
Några timmar mellan dig och mig
Sedan flykt genom stadens labyrinter
Du försvinner någonstans mellan havet och bergen

Jag vet inte vad som händer
Längtar efter månens blåa sken
Slumrande mellan svarta täcken
Tyg mot tyg
Hud mot hud

Måste vi kunna allt
Utan kontroll, en stund
Behöver vi veta allt
Släpp, och vi faller ett tag…




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-10 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg