Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

driver med livet X 2


som barkbåten med vinden
som ironisk ståuppare
driver jag
med allt och inget

driven som jag är
håller jag rent hus
på vänner, släktingar och älskare
en och annan dammråtta driver med mig
som lever farligt när min nya dammsugare driver runt
i cirklar anpassade för händer med artros

sopor i drivor sorteras snällt och plikttroget
förs till drive in sorteringen i nya bilen
som påstås vara in driven men krånglar redan
när den hånglar med säkringarna som det går för i ett...

när gick det för dig senast?
drev du med din partner och fejkade?

nu driver jag med dig
det gör jag alltid
för alla med två ben är uppdrivna på genmanipulerat skit
och smakförstärkare E620 och E621
som driver en till vansinne

nu gick drevet
alla som vill skjuta mig
släppte sin drever

själv driver jag vidare
med eller utan vind




Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-10 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP