Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Freak show

Titta inte på mig,
Jag är äcklig och misslyckad.
Prata inte med mig för jag har ändå inget att säga.
Jag är den vandrade vålnaden av en avliden dröm som en gång lyst som en nyfödd stjärna.
Nedbruten av världens avskum och förgiftad av avfall.
Folk håller andan av fasa då strålkastaren riktas mot mig då min cirkusakt precis startat.
Freakshow av ett annat slag och folk frossar i sig av min galenskap.
Sitter i min bur av stål och sjukdom, inspärrad i min egen kropp.
Får ej lämna min bur, då den skyddar mig ifrån omvärlden och omvärlden ifrån mig.
Ingen sitter i min bur, ingen sträcker in en hand, ingen som bär nyckeln.
Jag förblir en akt på en cirkus.
Folk kommer förbli stumma av fasa då strålkastaren riktas emot mig
Jag kommer förbli ett freak på livets äckliga cirkus.




Fri vers av Kraja
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-10 23:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bokmärkt.
2011-08-11

    ej medlem längre
det var så självkritiskt att
man har lust att plocka upp pölen
av sorg och blåsa den varm så den
blir till dimma och liksom,
försvinner. vill liksom låta solen
flytta in i buren.. så även den
bara går upp i rök.

<3

starkt beskrivet.
väldigt bra skrivet,
bara några få särskrivningar
som kändes onödiga för en
sådan stark, fint skriven text.
2011-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Kraja
Kraja