Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtan som dödar

Inget är hopplöst

Förutom den här smärtan inuti som dödar mig varje dag

Mina val är enkla

Jag kan antigen älska honom

Eller älska en annan

Eller fortsätta livet utan kärlek




Fri vers (Fri form) av Kraja
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-19 03:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kraja
Kraja