Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma människor som du och jag

Jag är en tom, ensam människa.

Jag är en tom, ledsen människa.

Jag är en tom, glad människa.

Jag är en tom, arg människa.

Jag är en tom, elak människa.

Men mest av allt är jag bara tom.
Glömda röster ekar i mitt skal och jag, jag bara är.
Bara finns.

Jag är en tom människa full av absolut ingenting.
Inte ens mörker, inte ens ljus.
Absolut ingenting.

Jag är en tom människa som gillar dig bara för du är lika tom som mig.

Jag är en tom människa som gillar att du just är så där ekande tom som bara du och jag kan vara.

Tomma människor som du och jag vill bara fylla tomrummet så rösterna slutar eka i våra skal.
Dämpa skriken, dämpa kraven, dämpa sorgen av just ingenting!

Bara två tomma människor med absolut ingenting.




Fri vers av Kraja
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-21 02:36



Bookmark and Share


  cilax VIP
vad bra den är!
2013-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Kraja
Kraja