Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärnspöken

Jag vill inte vara här
Snälla ta mig härifrån. Nu!
För alla vet.
Jag är obotlig.

Jag vill inte vara ensam
Känslan förföljer mig ständigt.
Skeptisk till allt och alla
Varje gång du går lämnar du mig för evigt.

Jag vill inte bli glömd
Så fort du vänder dig om glöms jag bort
Du lämnar mig för någon annan
Du vill inte ha mig mer.

Jag vill inte bli lämnad
Jag betyder inget längre
Jag är passé
Jag är skammen

Jag vill inte vara oälskad
Snälla ta inte din kärlek ifrån mig
Jag dör om du lämnar mig nu
Varför svarar du inte?

Jag vill inte att allt ska gå sönder
Ser hur sprickorna växer
Jag kan inte lita på dig
Du har en annan

För varför skulle du älska mig
Jag har inget att ge förutom mig själv
Så jag förstår dig om du glömmer mig
För jag önskar att jag kunde glömma bort mig själv

Snälla ta mig härifrån
Jag vill inte vara med längre
Mitt huvud skenar
Krama om mig och säga att allt är bra







Fri vers (Fri form) av Kraja
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-18 02:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kraja
Kraja