Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valde livet

Jag vill att du ska vara lycklig
Men inte utan mig
Jag vill alltid vara en del i din lycka
När jag inte är det så vet jag att du kan leva utan mig.
Men jag vill inte att du ska leva utan mig

Jag är rädd att du söker ett annat liv än det jag längtar till
Jag vill ha lugn och trygghet
Jag vill hitta hem
Vill inte jaga

Vill lämna sorgen i en mörk låda och kasta ner den i ett bottenlöst hål
Att mina minnen ska brinna upp och riva alla kontrakt med mina gamla spöken
Jag är klar med kaoset
Jag är klar med illusioner
Vill vakna upp
Vill leva

Kan vi inte leva det "normala" livet
Det jag drömde om som barn
Utan lögner, svek, sorg och illusioner
Ge mig äkta, Ge mig det jag faktiskt är värd
För även om jag äcklas av min egna existens så har jag kämpat
Låt mig inte ångra min långa långa resa som ännu inte ens är klar
Låt mig inte snubbla på målsnöret
Låt mig inte ångra att jag valde livet

Jag kommer inte börja ifrån början, jag kommer inte välja livet






Fri vers av Kraja
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-21 02:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kraja
Kraja