Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jävligt trött människa

Jag är en elak människa
Ond Fiende blir jag kallad.
Jag känner mig varken ond eller elak och är absolut inte någons fiende för jag skiter i dig och ditt fula fejs. Fattar du!

Jag är en arg människa
En missnöjd liten kvinna med extremt mycket hat i bröstet som kan sänka ett helt stridsfartyg.

Jag är en egoistisk människa
Ser endast till mitt egna bästa och vad jag kan vinna.
Trampar på din äckliga stolthet och stoppar upp dina drömmar nånstans, du ska tillbaka till botten. HÖR DU DE!

Jag är en bitter människa.
Det enda positiva som kan tränga sig in i min kropp är om jag gick och blev HIV positiv.

Men mest av allt...

...är jag en jävligt trött människa.
Trött på att kampa, att jaga, att vara vuxen, såkallade människor, att kämpa, att så upp för mig själv, att behöva rätta mig själv, att stå ensam, att inte kunna sova, att finnas, mitt liv och TRÖTT PÅ ATT VARA TRÖTT! Jävligt trött är jag på det!







Fri vers av Kraja
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-09 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kraja
Kraja