Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nina

Det är ett lätt liv du lever min vän.
Jag avundas dig och ditt sätt att komma undan livet.
Du gör mig med en klackspark till en bov.
Du är "the puppet master" och spelar på din oskulden.
Stickar en fet tung offerkofta och myser in dig i rollen som den försvarslöse och gör sedan mig till den stora stygga vargen.
Ditt mål är att sakta men säkert förinta mig och ditt tålamod och vattentät plan är förbryllande.
Du vill förgifta min omgivning och kämpar med att dra mig tillbaka till mitt mörka hål, precis där du vill ha mig.
Du vill se mig lida
Du vill se sorgen i mina ögon
Du vill se hur livet rinner ur min kropp.
Du kallar dig själv "min bästa vän".




Fri vers av Kraja
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-17 22:56



Bookmark and Share


  P-E-H
Mycket starka känslor i denna text. Berörande och starkt.
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Kraja
Kraja