Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cancer och glitter

Du har varit den mest älskvärda Sebaot.
Du är vattnet i månskenet, Det glittrar i dig.
Du strör glitter över min värld, och får mitt hjärta att lysa.
Jag kan se hur du glittrar som den klaraste stjärna,
hjälper mig hitta hem i dimman.
I den gråa massan är du mitt rosa,
och inget lyckopiller gör mig gladare än dig.
När jag varit vilsen har jag tänkt på dig och du kan få mig att känna mig så trygg.
Du är min dansflicka och i vår värld dansar vi över ängar utan sjukdomar och sorg.
Just nu är vi så långt ifrån varandra men ändå så nära, du finns i varje hjärtslag, varje bloddroppe som färdas igenom min kropp.
Glöm inte bort mig, snart är jag tillbaka, snart har jag klarat mig ur stormen och finns vid din sida.
Vill finnas där för dig nu nu nu, men just nu är jag låst bakom en dörr av missär.
Men snart, snart så får jag äntligen se dig igen och känna din värme!
Älskar dig min stjärna, ängel och bästa vän!




Fri vers av Kraja
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-11 00:26



Bookmark and Share


    kivu
Så. Vackert varmt.
2011-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Kraja
Kraja