Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

00:45. Blues From A Gun



Paul målade väggen.
Pang splatt sa det bara.

Alla pratar om att orka.
Paul var väl lite nerspelad

förstås. Blåste loss
tänder ben blod och

gomsegel och lilla och stora
hjärnan. Ja även reptildelarna.

Och där stod vi våra idioter
och bara glodde. Va?

Under lugg. I gällivarehäng.
Ja vi hade lugg då.





Fri vers av ulf olsson
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-11 00:49



Bookmark and Share


  Nanna X
ååå så skönt lakonisk, älskar slutet särskilt!
2011-08-11
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson