Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

portfölj

en portfölj full med
viktiga papper väger
lätt på livets våg




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 498 gånger
Publicerad 2006-01-05 10:56



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja i den portföljen finns det nog mycket...om det är din vi pratar om...du har väl fullt med notpapper och vistexter där i eller hur...fast du kanske inte tycker att det känns tungt att bära...nänä...kunde just tro det...en mysig skaldekonst
2006-01-06

  Karin Rosberg
kort men rapp! Bra liknelse vad vi trängtar efter.
2006-01-06

  Rachel Roth
mycket, mycket bra!!
2006-01-05

  sol
likförbannat kan de dra ner en platt-fall
(ska in på nordea nu)..men sitter hällre
här å doftar på alla orden...

instämmer dina enkelt självklara ord och går gärna med i

"näsåkers antibyråkratiparti" - extremvänstern

*jätteler*..fin bild!
2006-01-05

    vilsen
snygga formuleringar du fick till. passar den inte bättre in under 'haiku' ?
bra !
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP