Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig vs alltid


det är aldrig för sent
att lägga av

men alltid för tidigt
att lägga sig ner och dö




Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-11 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP