Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Terra… Tärappef… Terap… ääh…


Värsta grajjen asså!
Vatt typ nere pou typ samtalsakuten asså
Å snackat litta mä en sånadärade tärrapefft
Va, faan. Hun fatta ju nada!
Typ, rent flängd i hoed.
Inte fan ska jau pröjsa för att typ jau ska bli missförstådd!
Glöm dé!
Jau missfattar maj schälv grautis!





















Fri vers av alfa VIP
Läst 551 gånger
Publicerad 2006-01-05 11:42



Bookmark and Share


  Ylvavirvla
Störtskönt skrivet du!
Hela jag log och dina ord är såååå sanna!
Tack.
2006-01-20

    Helena Holmström
Underbart rolig text! Tack för en stunds gratis terapi!
2006-01-10

  Sanningsägaren VIP
Haha!
Underbar text!
De ska inte va lätt, men iaf bättre
att missfatta än att massuppfittas! ;) (gratis eller ej)
2006-01-05

  himlens hemlighet VIP
*skrattar* mjo värsta grejjen ba...att betala för att bli missförstådd...roligt skrivet...men tråkigt att höra...
2006-01-05

  Christer VIP
skrattar gott åt detta....
2006-01-05

  Cris
Ush ...ish... ja, det kan man ju göra missuppfatta sig själv alldeles gratis och när som helst och flera gånger. Det är inte kul om man missuppfattas inför andra.
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén