Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

västkust

västkusten spolar upp över mig
en doft av sand och salt
vågornas stilla kluckande
får hjärtat att slå tusenfalt




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-28 01:35



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Fyra rader med mycket känsla i. En bild att ta med sig...
2011-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric