Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ruckad (det omöjliga)


tvärtemot alla mina viljor
har du öppnat
de låsta dörrarna
till mina innersta salar
som nu törstar oupphörligen

ruckad är tid och rum
till en enda enhet

längtan




Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-11 18:09



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Textjaget är en sådan där mjukisbjörn som läsaren gärna skulle ha kramat om det inte varit för den omedelbara avundsjukan från alla kramdjuren hemmavid om läsaren blott skulle ha försökt.
2011-08-11
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP