Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från www.haikurymden.se " Till skillnad mot haiku kan senryu handla om såväl ekonomiska som erotiska och politiska affärer...


senryu

händer som leker
sin egen kropp de smeker

kvinna utan man




Bunden vers (Haiku) av SpamPippiL VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-11 20:11



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
vackert
som
kvinnokroppen
2011-08-11
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP