Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nimmer


förnimmer en känsla
som går åt grönt
luftburen
med glatta sidor

ljudlöst
glider den smeksamt
mot mina fransiga skuggor

viskar
att tiden snart är rätt




Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-12 10:31



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
du skriver så vackert....
2011-08-12

    ej medlem längre
poesi, förtätad, inget onödigt ord som retar eller sticker i huden, tycker den mellersta versen rinner så fint och vackert!
2011-08-12
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP