Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bort med jantelagen

Sträck på dig
du som "sjunkit ihop"
höj ditt huvud högt
och tänk : Jag är någon







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-08-12 12:22



Bookmark and Share


  Järnkatten
Självklart, Jante kan gå och dö...
2011-08-14

  Linda CH VIP
Bär huvudet högt och var stolt över den du är! Bra skrivet.
2011-08-12

    ej medlem längre
En fin effekt är att allting blir både roligare och mer meningsfullt då!
2011-08-12

  Black Bird
Precis! :)
2011-08-12

  Bibbi VIP
Ja, vi är "huvud och inte svans".

5 Mos. 28:13
2011-08-12

    ej medlem längre
Bra peppat.. !
2011-08-12

  Morgall
Jag är någon, så länger jag vet vad jag lever i..väljer man att blunda för omgivningen, så blundar man även för sig själv
2011-08-12

  Alva Johnsson VIP
Ja det är riktigt.
Ibland behöver man peppa sig själv.
2011-08-12

  aol
ja motsatsen till jantelagens du ska inte tro du är någon är ju
att man visst ska tro att man är en bra människa
2011-08-12

  Ninananonia VIP
Så bra att du påninner oss... :)
2011-08-12

  Lars E Jönsson
du kan sätta ord på det mästa, bra gjort.
2011-08-12

  lodjuret/seglare VIP
Ja, du är någon!
Frågan är väl bara:Vem?
2011-08-12

  Larz Gustafsson VIP
Lättare sagt än gjort för många, men det behövs i Sverige i allmänhet och i Gävle i synnerhet.
Den bästa upprättelsen heter evangelium.
2011-08-12

  Anders Nordlander VIP
okej!!!
2011-08-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP