Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögner är aldrig sanningar

Lögner byggs upp av människors tro
Att lögner en dag kan få sanningar att gro
Men lögner är inte till för att fungera
Dom lägger sig bara runt ditt hjärta som lera
Lögner kan även beskrivas som frätande syra
Allt för svåra att under lång tid styra




Fri vers av ordskalv
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-12 20:24



Bookmark and Share


    Ann JM
Tycker om detta. Så sant som det är sagt!
2011-08-28

  Kungsfågeln
Vackert skrivit, vacker poesi... och sanning
2011-08-12
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv