Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar i tankaform


en man att älska
kyssa smeka njuta av
ska det vara bra?

finns ju allt lösa grejer
för oss ensamma tjejer




Bunden vers (Tanka) av SpamPippiL VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-12 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP