Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken bor i vårt fridfulla hem

Vaknade utvilad & som vanligt ropade
min mage på sitt älskade morgonkaffe
det vara bara att gå upp & nerför trapporna
som vanligt följde min älskade Simon efter
världens finaste mjukaste goaste & känsliga katt
han längtar som mig efter sin frukost & när han tittar
på sin mamma med sina vackra brunguldiga ögon
då smälter mitt hjärta som flödar av kärlek till honom
han känner det & det märks att han är trygg & säker
i hemmets lugna vrå vår oas fristad lilla paradis
lever han under ständig uppsikt är övervakad
inte bara av mig utan också hans lilla skyddsängel
hans syster min dotter har honom under sina vingar
där älskar han att vara & spinner sina sånger
som han förgyller våra liv vår lilla ögonsten
han är prinsen i hemmet får bästa maten
alltid färskt vatten lek mys pys & han
gillar musik då kan hända att han springer
omkring i gjädjerus & lyckan är total
när hans mamma syster är nära
nu är jag klar med mina rader
kaffekoppen är tom & nu har
mina ögon öppnats på vid gavel
välkommen nya gråpenslade dag









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-17 10:40



Bookmark and Share


  Dito VIP
Vilken varm härlig text
2020-11-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP