Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repetition är kunskapens moder...


Om och om igen

Jag vet vart du börjar
och jag vet vart du slutar
jag har sett ljuset
och jag har sett mörkret
och ändå
så vet jag inte än
trots att det händer
om och om igen

jag är här
jag känner
men vad
det vet jag inte
men jag vill att du
ska viska i mitt öra
om och om igen

tills natten blir stilla
och blir till något mer
i själens stilla minne
så att man kan vila där
om inte
så i dina ögon
och i dina ord
som du viskar
om och om igen




Fri vers av Rumi
Läst 629 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-13 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rumi
Rumi