Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanka


stjärnorna bleknar
av månens fulla styrka

midsommarljus natt

lurvig svart katt försvinner
jagar mörker och råttor




Bunden vers (Tanka) av SpamPippiL VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-14 01:33



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag förstår mig inte på måttet 'tanka' men texten är läsvärd
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP