Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet vänder blad..

Nu doftar livet kyla
förändring är på gång
vinden viskar stilla
snart sjunger höst sin sång








mare









Fri vers av mare VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-08-19 10:29



Bookmark and Share


    Annika J
Dikt och bild korresponderar fint!
Den här dikten är en liten pärla.
2011-08-22

  Bibbi VIP
Tyvärr tycker jag är sommaren slut.
2011-08-21

  ULJO
Så är det men allt har sin tid och känns underbart det också
2011-08-19

    ej medlem längre
En underbar vänding tycker jag!
2011-08-19

    ej medlem längre
"Höstkänning" som Ola Magnell sjöng 1977.Fin dikt.
2011-08-19

  Larz Gustafsson VIP
Så sant. "Det ligger i luften", som Ledin sjöng.
Men den här gången känns det inte som ett hot. Tycker jag.
2011-08-19

  Eva Helene VIP
Skönt i sin förgänglighet.
2011-08-19

    ej medlem längre
vilken sköning! rytmen sitter som en varm handske!
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP