Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken i mitt bagage..

Jag vet på vem jag tror
på Gud !
och hans son, Jesus Kristus !
där hämtar jag kraft och styrka
för att stå emot djävulens listiga drag
det är INTE av kött och blod
som kampen består av..
och med Kärleken i mitt bagage
går jag fri och orädd ;))








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-08-14 13:41



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Alla tror vi på något
2011-08-15

  Järnkatten
Rätt så, själv står jag på bron..
2011-08-14

    ej medlem längre
Härligt !
2011-08-14

  aol
starka trosvissa ord
2011-08-14

    Niklas H
stark text. håller med Johan P.
2011-08-14

  Eva Helene VIP
Starka trosvissa ord.
2011-08-14

  Larz Gustafsson VIP
Den bästa barlast man kan ha.
2011-08-14

    ej medlem längre
Var skulle jag annars hitta kraft och styrka om jag inte hade min tro?
HELA vägen går Han med mig . . .
2011-08-14

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt trotsig dikt, jag önskar att jag också skulle kunna tro på Kristus, det verkar så tryggt
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP