Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN HEMLIGHET


Håller det kvar
Likt en skatt gömmer jag det
Jag gömmer det för världen

Jag håller det kvar
Gömmer det för världen
av rädsla att förlora det

Om jag inte lyssnar
kan jag hålla det kvar
Om jag inte låter någon veta

Om jag gömmer det för världen
kan ingen ta det ifrån mig

Gömmer det för världen
och lyssnar inte




Fri vers av Fågel blå
Läst 388 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-15 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fågel blå
Fågel blå