Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det går mot höst mannen


sommaren har mognat
blivit djup i sina toner
hösten är ännu ung
ruvar ömt sina färger

vindar samlas inför vild älskog

hastigt möttes våra vägar
tiden var inte ämnad för oss
åren går likt årstider
likaså den kärlek vi förlorar
som aldrig blev varken ung
eller djupt mogen

passionen vilar i sin puppa
du i din







Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-15 10:52



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Sista strofen är fantastisk, låt mig få ta den en gång till:

passionen vilar i sin puppa
du i din
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP