Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivkramp



Inga ord kvar.



Det som finns kvar är luften mellan raderna.




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-15 15:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du får ta en time out - att tänka i bilder brukar kunna underlätta vid skrivkramp
2011-08-15

    BetweenTheLines
väntade mig en lång svada om bristen på svada här,men det här andades nice
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg