Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fick min kudde

Det var ett vågspel
när jag lät mina fingrar finna vägen
genom huden,

när spända ansiktsdrag fann sitt lugn,

och brösten kunde mötas utan efterspel.

Det var vibrationer som gav födelse åt ett annat liv,
när blickar blev kravlösa.

En pastische av frihet,
ett värmeljus när kalla kårar arla ven,
och fötterna möttes där täcket tog slut.

En balans som störde naturlagarna
och begravde alla medärvda sanningar.

Kunde kyssa din nakna ryggrad som aldrig tog slut,
måla små hjärtan med fingret,
såg att tiden inte längre plågade.

Du fick min ensamma kudde,
en ö att simma till,
och plats för oändlig lek,

för fingrar, fötter och svultna läppar.




Prosa av Max Poisé
Läst 245 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-08-16 11:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint.
2011-08-16

  Johan Bergstjärna VIP
Härlig kärleksdikt!
2011-08-16

  Emme VIP
Ljuvlig läsning vännen..
2011-08-16

  M.A.J.R
bravo mister max poise en mycket smakrik text!
applåder
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé