Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brevlåda


det är tio grader och chock
vita väggar och skrämda

månen

det är dagg som söker och moln
gräs som röker och röda

tystnad

det är kattens rygg och pelargon
törstande altan och askkopp

skuggor

det är vitt vin och stenar

mest av allt
är att det är mest av allt

fri
het




Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-17 01:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
lysade pippi lysande! så ser äkta poesi ut!
2011-08-17
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP