Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta vatten..

Stillhet
över tysta vatten
själen njuter








mare





Fri vers av mare VIP
Läst 803 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-08-17 11:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Gunlög.
2011-08-21

  marie-helene
Du har fått med det dyrbara i att vara stilla det framkommer i fler texter.. Jag tar till mig det....Vackert verkligen...
2011-08-20

    ej medlem längre
Här vill jag stanna en stund
2011-08-18

    ej medlem längre
Underbart rogivande både text och bild!
2011-08-18

  Lars Hedlin
Ett lugn infinner sig! :)
2011-08-17

  Maiah VIP
ja det kan verkligen vara rogivande
2011-08-17

  Linda CH VIP
Underbart rogivande att vila i. Vacker bild.
2011-08-17

  Eva Helene VIP
Här stannar jag en stund.
2011-08-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP