Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
16-08-2011 Tisdag. Desperation i det vardagliga.


I väntan på det utlovade

Solen står i sydväst.
För ett kort ögonblick
värmer dess blick mig.

Kaffets doft
slår emot mig
i den gryende kvällen.

Jag dör en smula
men hämtar mig
vid första smaken
av livsgnista.

Även om
jag hela tiden längtar
att dö en smula,
att få
en världslig förhoppning
grusad,

så har jag lärt mig
att vänta
på livet

som Han

lovade mig.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-17 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP