Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns en del mig kvar i dig?

Tänker du någonsin på mig
Vakna du någonsin upp och vänder dig om för att se om jag är där
Leker jag någonsin i dina drömmar
Saknar du mig någonsin
Tänker du någonsin på hur det skulle ha blivit om smuts inte dödat det vi en gång hade
Tänker du någonsin på mig
Hur det går för mig
Om jag fortfarande andas och om mitt hjärta fortfarande slår
Saknar du någonsin mitt leende
Tänker du någonsin på hur illa det gått för mig
Har du någonsin några skuldkänslor över vad du gjorde
Har du helt raderat mig eller hemsöker jag fortfarande ditt huvud
Så som du hemsöker mitt




Fri vers av Kraja
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-17 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kraja
Kraja