Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
17-08-2011 Onsdag. En Gudslängtande tanke slog mig.


Till Förlåtelse

Genom tystnaden
hör jag min andhämtning
som väcker barnet
inom mig,

att leka med tanken
om en verklig Gud
inom räckhåll
för min längtan
till livet.

Och mina alltför
generösa gåvor

till den syndande
människan

som aldrig
klarat sitt liv

 

utan förlåtelsen.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-18 14:22



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
En fin längtan...
2011-08-18

  queenia
ja, en tanke så verklig men diffus. En tanke svår att fånga, att bli ett med.
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP